Pinkpop 2012 terrein en campings

<< Terug naar de Pinkpop 2012 hoofdpagina

Pinkpop 2012 plattegrond

Hieronder vindt u de plattegrond van het gehele Pinkpop festival terrein, inclusief de pinkpop campings. U kunt de map aanklikken om deze te vergroten.


pinkpop-2012-plattegrond

Kijk hier voor het Pinkpop 2012 Programma!


Pinkpop 2012 terrein

Het Pinkpop festival terrein zal geopend zijn vanaf zaterdag 26 mei om 13.00uur. De optredens voor het Pinkpop 2012 festival beginnen om 15.00uur en eindigen om 23.00uur. Op zondag mag u het Pinkpop terrein betreden vanaf 11:00uur en beginnen de optredens om 13:00uur en eindigen deze op 23:00uur. De laatste dag van het Pinkpop 2012 festival oftewel maandag is het terrein open vanaf 10:00uur en zullen de Pinkpop optredens plaatsvinden tussen 12:00uur en 23:00uur.

Pinkpop 2012 entreekaart

Op vertoon van uw Pinkpop ticket krijgt u een polsbandje. Met dit polsbandje kunt u zich zowel begeven op het Pinkpop terrein als op de camping. Als u een dagkaart van Pinkpop heeft, is een polsbandje niet nodig. Het Pinkpop festival kent 2 ingangen, voor zowel de bezoekers met de dagkaart als de bezoekers met de weekendkaart, dit wordt aangegeven met borden als u het festival betreedt. Heeft u het polsbandje bemachtigd, dan bent u klaar om Pinkpop 2012 te betreden en zult u zich bevinden op het Pinkpop Plein.

Pinkpop 2012 beveiliging

Het is mogelijk dat u tijdens het Pinkpop 2012 festival gefouilleerd wordt door de security. Er zijn voorwerpen die u absoluut niet mag meenemen bij het betreden van het Pinkpop festival waaronder: drugs, eten/drinken, wapens/gevaarlijke voorwerpen, parasols/klapstoelen en proffesionele opname apparatuur. Uiteraard mag u wel uw “gewone”camera meenemen.

Pinkpop 2012 ontspanning

Wilt u zich even terugtrekken dan is dit mogelijk op de Pinkpop festival markt of kunt u 1 van de vele kraampjes bezoeken. Daarnaast kunt u naar het openlucht theater, een massage krijgen, een knipbeurt krijgen, lekker dansen in 2 verschillende camping tenten, in het mini-reuzenrad, naar de game-tent of 30 meter de lucht in. Uiteraard mag u ook gewoon uitrusten op de Pinkpop camping. Wilt u iets eten of drinken is dit goed mogelijk op het Pinkpop terrein waar er diverse kraampjes aanwezig zijn met eten en drinken. Denk hierbij aan een patatje, lekkere pasta’s, fruit, broodjes, wokmaaltijden en nog veel meer! U heeft voor zowel eten als drinken consumptiebonnen nodig. De consumptiebonnen kosten 2.50 euro per stuk en zijn te koop op verschillende plekken op het Pinkpop festival terrein. Consumptiebonnen van voorgaande jaren mogen helaas niet gebruikt worden tijdens Pinkpop 2012 festival.


Pinkpop 2012 campings

Wanneer u voor de Pinkpop 2012 weekendkaart gaat kunt u uiteraard overnachten op een van de Pinkpop campings. De Pinkpop campings zullen open gaan op zaterdag 26 mei om 12.00uur. Op de Pinkpop camping zijn er genoeg sanitaire voorzieningen. Toiletten mag u gratis gebruiken en voor de douche op het Pinkpop terrein wordt een kleine vergoeding gevraagd. U mag in totaal 12 blikjes fris/bier meenemen naar de Pinkpop camping, meer is niet toegestaan! Ook mag u absoluut niet de volgende dingen meenemen: auto’s, glas, motoren, gasflessen, generatoren, huisdieren, grote stoelen en geluidinstallaties.

Pinkpop 2012 camping voorkeur

Pinkpop telt in totaal 4 campings. Camping A is de meest populaire Pinkpop camping, dit doordat de camping zich het dichtst bij het Pinkpop festivalterrein bevind. Camping B vind u tussen de vele bomen op het Pinkpop terrein. Op deze camping vind u tevens de dance-tent waar u na het Pinkpop festival nog lang door kunt gaan. Camping C is de kleinste van het Pinkpop terrein, geliefd bij mensen die gaan voor rust en vrede. Camping D van het Pinkpop terrein is er sinds 2009, ook dit is een kleine rustige camping.