Pinkpop 2012 prijzen

<< Terug naar de Pinkpop 2012 hoofdpagina

Wat kost entree voor Pinkpop 2012?

De entreeprijzen voor het Pinkpop 2012 festival zijn dit jaar wat duurder geworden doordat de btw van 6% naar 19% is gegaan. De dagkaart van het festival zou hierdoor 10 euro duurder worden en de weekendkaart minimaal 20 euro. De organisatie van het Pinkpop 2012 festival heeft besloten het verschil te delen met de bezoekers. Hierdoor wordt de dagkaart 80 euro exclusief voorverkoop kosten en de weekendkaart 160 euro exclusief voorverkoop kosten.


pinkpop-2012-shops


Pinkpop 2012 voorverkoop

Kaarten kunnen gekocht worden vanaf 3 maart om 10.00 bij onder andere VVV kantoren, Ticketservice, grotere Free Record Shops en bekende voorverkoopadressen. Bovenaan deze pagina kunt u het internet afzoeken naar eventuele voorverkoopadressen van tickets voor Pinkpop 2012. Wanneer de Pinkpop 2012 tickets in de voorverkoop niet uitverkocht raken is er tevens nog de mogelijkheid tickets te verkrijgen aan de kassa tijdens het Pinkpop 2012 festival.

Kijk hier voor het Pinkpop 2012 Programma!


Update Maandag 5 maart

Ticketmaster.nl schijnt volgens verscheidene bronnen weer een nieuwe lading kaarten te hebben. Zij zouden ook weer in het bezit zijn van Pinkpop kaartjes voor de maandag!

Update Zaterdag 3 maart

Helaas zijn de kaarten voor de Pinkpop-maandag al uitverkocht. Het schijnt dat de fysieke verkooppunten echter her en der nog enkele kaarten voor Pinkpop-maandag beschikbaar hebben. Bruce Springsteen zal de hoofdact zijn op deze dag, welke tevens het Pinkpop festival afsluit. Uiteraard kunt u met een weekendkaart nog wel de Pinkpop-maandag bezoeken.

pinkpop-2012-prijzen