Pinkpop 2012

Pinkpop 2012 – 43e editie

Het Pinkpop 2012 festival zal op Zaterdag 26 Mei, Zondag 27 Mei en Maandag 28 mei plaatsvinden. De traditionele perspresentatie met bekendmaking van het programma vindt plaats op woensdag 29 februari 2012 in de Paradiso te Amsterdam. De 43e editie van het Pinkpop festival is tevens een zilver jubileum voor het Megaland festivalterrein.

Pinkpop 2012 Line up!

De Pinkpop 2012 line up is op 29 februari 2012 bekend gemaakt in de Paradiso te Amsterdam. Uiteraard kunt u deze vinden op www.pinksteren2012.nl! Kijk hieronder voor een overzicht van de artiesten en de line up. In de komende weken zullen er nog 2 namen bekend gemaakt worden.

>> Klik hier voor de gehele line up


Pinkpop 2012 prijzen

De prijzen voor Pinkpop zijn dit jaar een stuk duurder geworden vanwege een BTW verhoging. De organisatie heeft al aangegeven het verschil te willen delen met haar bezoekers. U kunt hieronder terecht voor meer informatie omtrent actuele prijzen van dit jaar.

>> Klik hier voor de actuele prijzen


Pinkpop 2012 geruchten en updates:

De geruchten omtrent het Pinkpop festival zijn ook dit jaar weer in volle gang. Uiteraard houden wij bij Pinksteren2012.nl alles bij! Kijk hieronder voor een volledig overzicht van eventuele artiesten en nieuwste updates omtrent het festival!

>> Klik hier voor de geruchten en updates


Pinkpop 2012 vervoer

Het Pinkpop festivalterrein is op verschillende manieren te bereiken. De NS heeft ook dit jaar weer een speciale weekend-kaart geldig voor alle festival dagen! Klik hieronder voor een volledig overzicht van de verscheidene vervoersmogelijkheden richting Megaland te Landgraaf.

>> Klik hier voor reisinformatie


Pinkpop 2012 terrein

Wilt u een overzicht van het Pinkpop festivalterrein? Of een overzicht van verschillende campings rondom het festival? Klik op de link hieronder voor meer informatie omtrent het terrein en eventuele overnachtingen.

>> Klik hier voor terrein of camping informatie


Pinkpop Classic

Pinkpop Classic is het kleine zusje van het Pinkpop festival. Dit jaar vindt op 25 augustus de 5e editie van dit evenement plaats op het Megaland terrein te Landgraaf. Klik hieronder voor meer informatie omtrent Pinkpop Classic en de artiesten.

>> Klik hier voor meer informatie omtrent dit evenement


Pinkpop 2012 ‘Nu of Nooit’

Zoals elk jaar worden er ook dit jaar voorrondes gehouden waar gestreden wordt om een plaats voor de opening van het Pinkpop festival. Klik op de link hieronder om meer informatie te krijgen over de voorrondes van Pinkpop 2012.

>> Klik hier voor meer informatie omtrent ‘Nu of nooit’.


Wilt u meer weten over de historie van het Pinkpop festival? Wees er dan zeker van hier een kijkje te nemen!